logo
fb ig
grön

Hur du säljer hos oss på MiniMagasinet

Samla ihop det du vill sälja och kom in till oss. Vi tar emot barnkläder från nyfödd upp till stl 140 samt skor. Leksaker och andra barntillbehör kan vara av intresse så kolla gärna med oss.

Vad håller måttet? Vi vill driva en modern second hand butik och har därför störst intresse av de kläder som är inköpta under de senaste åren.

Viktigt! kläderna ska vara i riktigt fint skick, dofta fräscht och vara nytvättade! Även om kläderna var rena när de lades undan i förråd eller källare kan de behövas tvättas igen. Vi är tacksamma om du som kund är noga med detta.

Har du husdjur? Tänk på allergiker och var noga med att kläderna är fria från hår. Förslut gärna kläderna i plastpåsar direkt efter tvätt så håller de sig fräscha.

Är dina kläder godkända sätter vi ett pris efter varans skick, märke och popularitet. Alla typer av märken på kläder är välkomna. Det är plaggets skick som avgör om vi hänger ut det till försäljning eller ej. Vi plockar bort sådant som är för slitet/urtvättat, har för många år bakom sig eller som inte passar vår inriktning i butiken. (Är du nyfiken på hur det går är du välkommen att höra av dig när du vill) Det som vi väljer att EJ hänga ut till försäljning eller om det skulle finnas osålda varor kvar efter en längre tid skänker vi dessa vidare till en hjälporganisation. Du får möjligheten att hämta tillbaka artiklar såsom ytterkläder, skor och bärselar m.m. (alltså inga övriga/bas-klädesplagg) om du så hellre önskar det.

Hur mycket pengar får du? Vi säljer på kommission vilket betyder att du får betalt i efterhand för de varor som sålt. Du får tillbaka 30% av försäljningspriset och vi som butiken tar 70% som ska täcka kostnader för lokalhyra, skatter, försäkringar, personal, marknadsföring etc.

I butiken vill vi hålla bra priser så att så mycket som möjligt av det som lämnas in blir sålt och återanvänt.

Hantering av personuppgifter Det vi behöver från dig är ett telefonnummer, mailadress och namn. Du blir då tillgiven ett kundnummer som gör att vi som butik kan hålla koll på vem som säljer vad. Du som kund hos oss har alltid rätt att få tillgång till de uppgifter vi sparat om dig.

Välkommen in till oss på MiniMagasinet.

info